Orlando Magic-manager Anthony Parker 2023

Anthony Parker, geboren op 23 februari 1975 in Queens, New York, is een voormalige NBA-speler en de huidige algemeen directeur van de Orlando Magic. Parker speelde gedurende zijn twaalfjarige NBA-carrière als shooting guard. Hij werd in de eerste ronde geselecteerd als de 21e algemene keuze door de Philadelphia 76ers in het NBA-ontwerp van 1997. Parker speelde voor meerdere teams, waaronder de Magic, Raptors, Bucks en New Jersey Nets. Hij ging in 2012 met pensioen bij de NBA en bekleedde later verschillende functies binnen de Orlando Magic-organisatie, waaronder algemeen directeur van de Lakeland Magic en assistent-algemeen directeur voordat hij in 2023 de rol van algemeen directeur van de Orlando Magic op zich nam. Parker’s basketbalgeschiedenis omvat onder meer dat hij de broer was van de NBA. van WNBA-ster Candace Parker, en hij staat hoog aangeschreven vanwege zijn verdedigende vaardigheden en driepuntsschietvaardigheid gedurende zijn NBA-carrière.

Orlando Magic-stadion

Amway Center is een prominente multifunctionele arena in het centrum van Orlando, Florida. Het fungeert als de thuisbasis van de Orlando Magic en is sinds de opening op 1 oktober 2010 een centrum voor sport en entertainment. Met een capaciteit van 18.846 zitplaatsen voor basketbalwedstrijden biedt Amway Center een scala aan voorzieningen. De arena is eigendom van de stad Orlando en wordt beheerd door SMG. Het ontleent zijn naam aan Amway, een bekend multi-level marketingbedrijf gevestigd in Ada, Michigan, waarmee het sinds 2006 een twintigjarige overeenkomst inzake naamgevingsrechten heeft. Door de jaren heen heeft Amway Center talloze opmerkelijke evenementen georganiseerd, waaronder de NBA All-Star Game van 2012, de NCAA Men’s Final Four van 2012 en de Republikeinse Nationale Conventie van 2016, waarmee het zijn status als vooraanstaande locatie voor verschillende sport- en entertainmentspektakels heeft bevestigd.

Orlando Magic-jaarsalaris

Het totale salaris van de Orlando Magic voor het seizoen 2023-2024 bedraagt ​​$136.021.000, iets onder de NBA-salarislimiet van $136.600.000. De best betaalde speler van het team is Jonathan Isaac, die $ 17.400.000 verdient, terwijl Jett Howard de laagstbetaalde speler is, met $ 5.026.800. De selectie van The Magic omvat veelbelovende jonge spelers met een rookiecontract, wat bijdraagt ​​aan hun salaris onder de limiet. Daarnaast beschikt het team over verschillende spelers met teamopties voor het seizoen 2024-2025, wat flexibiliteit biedt voor toekomstige beslissingen. The Magic richt zich op het ontwikkelen van hun jonge talenten, met als doel ze op te leiden tot impactvolle bijdragers en mogelijk te strijden voor een play-offplek in de komende jaren.

 

 

Orlando Magic WAG's

   

  Orlando Magisch Nieuws

    

   1xbet bonus (promotiecode) 2024
   1x_86570
   • Creditcard accepteren
   • Bankoverschrijving
   • 24/7 Nederlandse chat

   934 bros Euro