Melbet Bonus Belgien 2024
  • Creditcard accepteren
  • Bankoverschrijving
  • 24/7 Nederlandse chat

Melbet Bonus Belgien 2024

Melbet VS-bonus 2024

Melbet is gevestigd in Rusland en Cyprus en werd ​​in 2012 opgericht. De regering van Curaçao heeft er een vergunning voor gegeven. Vanaf dat moment hebben ze een beroep gedaan op de voorkeuren van sportvolgers. Ze accepteren Amerikaanse spelers en Amerikaanse dollars (USD). Nieuwe spelers hebben een voordeel door de welkomstbonussen of promocodes die worden aangeboden.

Hoe de promotiecode te gebruiken

Er wordt 100% MelBet-inschrijfbonus aan alle Amerikaanse spelers aangeboden, die promocode ml_29733 gebruiken. De bookmaker bereidt de welkomstbonus voor nieuwe klanten voor om hen te helpen de kwaliteit van MelBet te bepalen in vergelijking met andere concurrenten.

Twee eenvoudige bonusstappen:

1. Ga naar de website van MelBet en maak eerst een account aan.

2. Vul de inschrijving (telefoonnummer of e-mailadres) in om een ​​account aan te maken en vergeet niet de code ml_29733 in te vullen in het vak voor de promotiecode.

Is online gokken legaal in België?​

België is een van de landen in Europa die online gokken legaliseert, en de regering heeft in 2011 een wet aangenomen, sindsdien heeft de Belgische gokcommissie vergunningen verleend aan exploitanten en online casino’s. Er zijn geen licenties geblokkeerd.

Storten en opnemen

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Je moet tijdens het openen van de account de valuta kennen die van invloed is op de transactie. Als je vervolgens tijdens de inschrijving de gewenste valuta hebt gekozen, dan zal de geselecteerde valuta niet veranderen — de voorkeursvaluta zal voor stortingen, opnames en weddenschappen worden gebruikt.

Bij MelBet kunnen spelers EUR of USD gebruiken. Maar de beste optie is om Amerikaanse dollars te gebruiken. Dat is vanwege de voordelen van het gebruik van een USD-account.

De beste manier om geld op je MelBet-account te storten is via Skrill en Neteller. Met deze e-wallet kan je grote inzetten op Melbet plaatsen.

Veilig en betrouwbaar. Er zijn geen extra kosten aan verbonden; de overheid kan de inhoud van de deal verbergen. Dus je hebt geen idee hoeveel je hebt gewonnen.

Geen belastingproblemen. Dit geldt vooral in landen waar online gokken verboden is of winsten moeten worden opgegeven.

Veel Gestelde Vragen
934 bros Euro