bwin Bonus (Bonuscode) Belgie 2024
  • Creditcard accepteren
  • Bankoverschrijving
  • 24/7 Nederlandse chat

bwin Bonus (Bonuscode) Belgie 2024

bwin België 2024

bwin Interactive Entertainment AG, dat vroeger betandwin heette, is een Oostenrijks online gokmerk dat door Entain PLC werd aangekocht. Dat bedrijf werd in februari 2016 aangekocht door GVC Holdings; GVC gebruikt bwin nog steeds als merk.

bwin can worden ingezet voor alle enkele of meervoudige gokmarkten. Als u de eerste weddenschap verliest, is het dé manier om uw geld terug te krijgen. Het geld wordt aan uw account gecrediteerd zodra de kwalificerende weddenschap is afgewikkeld en u een negatief resultaat heeft ontvangen. Win uw weddenschap of krijg tot €100 terug als een FreeBet.

Gebruik van een Bonuscode

Hoe kunt u een Bonuscode verzilveren? Volg deze stappen.

Stap 1. Inschrijven

Schrijf u in een paar eenvoudige stappen in. Om u in te mogen schrijven moet u boven de 18 en in Oostenrijk, Luxemburg of Liechtenstein woonachtig zijn, en nog niet in het bezit van een bwin-gokaccount zijn.
 
Stap 2. Geld storten en ergens op wedden
 
Stort ten minste €10 (max. €100) en gebruik een van de stortingsmogelijkheden (indien beschikbaar voor het betreffende land): Visa, Mastercard, PayPal, e-wallets zoals Skrill, Neteller, Paysafecard en Fast Bank Transfer.
 
Stap 3.

Als hetgene waarop u heeft gewed niet wint, krijgt u binnen 48 uur tot wel €100 van uw geld terug als een FreeBet. Dit is uw bwin-bonus!

Is Bwin legaal in België?

Jazeker, Bwin is sinds 2011 legaal in België dit in tegenstelling tot veel andere Europese landen die effectief het online gokken verboden hebben. Belgische spelers hebben dus toestemming om op de Bwin.BE site te spelen en hebben daardoor ook toegang tot de wereldwijde spelerspoel van bwin. De Belgische regelgeving legt een kansspelbelasting op van 11%, daarnaast er zijn geen verdere beperkingen op stortingen of op het aanbod van games.

bwin EUR-valuta?

bwin ondersteunt vele valuta voor uw account. De beste manier om uw account te financieren is door Euro of Britse Pond als valuta te selecteren.

bwin Stortingsmethode

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Een van de beste dingen aan bwin is dat ze vele betaalmethoden voor storten/opnemen bieden. U kunt ook paypal gebruiken.

De door wedders meest gebruikte en snelste methode is het gebruik van e-wallets zoals Skrill, Neteller, Paysafecard en andere e-wallets, via Bank Transfer of creditcard, met vijf dagen voordat u het gewonnen geld ontvangt.

934 bros Euro